Loading...
tr usd
USD
-0.02%
Amerikan Doları
38,41 TRY
tr euro
EURO
0.29%
Euro
43,89 TRY
tr chf
CHF
0.33%
İsviçre Frangı
46,55 TRY
tr cny
CNY
-0.05%
Çin Yuanı
5,27 TRY
tr gbp
GBP
0.67%
İngiliz Sterlini
51,60 TRY
bist-100
BIST
-1.33%
Bist 100
9.306,96 TRY
gau
GR. ALTIN
0.52%
Gram Altın
4.121,26 TRY
btc
BTC
-0.13%
Bitcoin
93.621,23 USDT
eth
ETH
-2%
Ethereum
1.755,38 USDT
bch
BCH
0.32%
Bitcoin Cash
346,64 USDT
xrp
XRP
0.84%
Ripple
2,27 USDT
ltc
LTC
-1.13%
Litecoin
84,41 USDT
bnb
BNB
-0.48%
Binance Coin
600,58 USDT
sol
SOL
-1.23%
Solana
146,17 USDT
avax
AVAX
-1.08%
Avalanche
21,48 USDT

CEO Açıkladı: Coinbase, Bu 40 Kripto Projesine Yatırım Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası bir ileri bir geri gidip geliyor. Bununla birlikte, projeler emin adımlarla yollarına devam ediyor. Bunun için de büyük Binance, Coinbase, OKX gibi büyük borsalarından gereken desteği alıyorlar. Önde gelen kripto borsası Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong, borsanın yatırım yaptığı projelerden bahsetti. Buna göre Coinbase, yaklaşık 40 kripto para projesine yatırım yaptı.

CEO açıkladı: Coinbase, 40 kripto projesine yatırım yaptı!

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, şirketin eski çalışanları tarafından kurulan 40 startup’a yatırım yaptığını açıkladı. Bu yatırımlar arasında dYdX, Farcaster, Zora ve Agora gibi önemli kripto projeleri de yer alıyor. Armstrong, bu duyuruyla Coinbase’in inovasyonu destekleme taahhüdünü vurguluyor. Ayrıca, mezunlarının kripto sektörünün gelecekteki şekillendirilmesinde önemli bir rol oynadığını kabul ediyor. Armstrong, Coinbase’e katılmanın, bir girişimin nasıl kurulacağının öğrenilmesi için etkili bir yol olduğunu belirtiyor. Buna ek olarak birçok başarılı kurucusunun ürünlerinin borsa içinde başlatıldığı ve yayılmasından faydalandığına dikkat çekiyor. Bu bağlamda Coinbase CEO’su şu açıklamayı yapıyor:

Coinbase’e katılmak, bir girişimin nasıl başlatılacağını öğrenmenin en iyi yollarından biridir. Eski çalışanlar tarafından kurulan yaklaşık 40 girişime yatırım yaptık. Birçok harika kurucu, Coinbase’de de dahili olarak ürünler piyasaya sürüyor (ve dağıtımdan yararlanıyor). Ölçekli şirketler içinde yeterli özerkliğe sahip startup kurucuları sihir yaratabilir.

Kripto borsası, kesintilerini önlemek için yapay zeka kullanıyor!

ABD’li kripto borsası Coinbase, yoğun trafik dönemlerinde olası kesinti sürelerini azaltmak için yapay zekadan yararlanıyor. Borsa, “kullanıcı trafiğindeki ani artışları tahmin eden” ve olası kesintileri önlemek için otomatik olarak daha fazla sunucu kaynağı dağıtan bir makine öğrenimi modeli kullandığını söylüyor. Bu doğrultuda borsa şu açıklamayı yaptı:

Kripto piyasaları değişken olabiliyor. Coinbase platformunda, kullanıcı aktivitesi ve trafiğindeki ani artışlar aniden ve hızlı bir şekilde gerçekleşebilir ve ardından aynı hızla kaybolabilir. Bu değişen trafik modellerini ve iş yüklerini, yüksek trafik zamanlarında kaynakları ölçeklendirerek ve ekleyerek ve trafikteki ani artış geçtikten sonra normale dönerek ele alıyoruz.

Coinbase’e göre, makine öğrenimi modeli, kullanıcı trafiğinin normal seviyelerin üzerine çıktığı kripto piyasasında yaşanan son dalgalanma sırasında etkinliğini kanıtladı. Coinbase, “Trafik arttıkça ölçek hedefimiz de arttı. Ayrıca, yoğun trafikten birkaç saat önce iki katına çıktı. Model, dalgalanma azalana ve artık ölçeklendirmeye gerek kalmayana kadar günlük kullanım modeline göre yukarı ve aşağı ölçeklendirmeye devam etti.” diyor. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, son döngüde borsa, kullanıcı trafiğinin yaklaşık %400 artmasının ardından kesintiler yaşadı. O dönemde borsa, kesinti süresini en aza indirmeyi amaçlayan yeni çözümler bulacağını söylemişti.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.