Loading...
tr usd
USD
0.1%
Amerikan Doları
38,45 TRY
tr euro
EURO
-0.19%
Euro
43,68 TRY
tr chf
CHF
-0.31%
İsviçre Frangı
46,25 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,27 TRY
tr gbp
GBP
0.24%
İngiliz Sterlini
51,38 TRY
bist-100
BIST
-0.29%
Bist 100
9.405,46 TRY
gau
GR. ALTIN
-0.92%
Gram Altın
4.062,20 TRY
btc
BTC
1.08%
Bitcoin
94.751,39 USDT
eth
ETH
1.09%
Ethereum
1.810,81 USDT
bch
BCH
1.87%
Bitcoin Cash
351,98 USDT
xrp
XRP
3.37%
Ripple
2,33 USDT
ltc
LTC
2.17%
Litecoin
87,24 USDT
bnb
BNB
0.47%
Binance Coin
606,30 USDT
sol
SOL
2.35%
Solana
151,46 USDT
avax
AVAX
2.26%
Avalanche
22,20 USDT

USUAL, Token Geçişi İçin Tarihi Belirledi: Stake Ödülleri Açıklandı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kullanıcı odaklı bir altcoin projesi olan Usual Coin, stablecoin devlerinin tekelinde olan yeniden dağıtma hedefini sürdürüyor. Proje ekibi, yeni bir duyuruda bu hedefin bir sonraki aşamasını açıkladı. Gelir Dönüşümü (Revenue Switch) ile, USUALx token sahipleri daha fazla kazanacaklar. Ayrıntılar şu şekilde…

USUAL, stablecoin devlerine meydana okumaya hazırlanıyor

Usual, gelir odaklı bir protokol olarak, ekosisteminden elde ettiği gelirleri tekrar düzenliyor. Buna göre, USD0 ile USD0++ tokenlerini destekleyen gerçek varlık (RWA) getirilerini doğrudan USUAL tokenine bağlıyor.

USUAL tokeni, protokol sahipliğini temsil ediyor. Aynı zamanda, sahiplerine yalnızca protokol ile ilgili haklar sağlamakla kalmıyor. Tokenin temel değerini artıran yeni özellikler sunuyor. Mevcut durumda USUALx, staking getirilerinden faydalanmakta. Ek olarak, şartlı özelliklerin aktivasyonuna olanak tanıyor. Bu da gelecekte daha spesifik avantajlar sağlayacak. Şu ana kadar protokol, 20 milyon doları aşan gelir biriktirdi. Bu gelir tamamen USUAL sahiplerine ait.

Gelir dönüşümü (Revenue Switch) nedir?

Gelir Dönüşümü, USUAL token sahiplerine doğrudan değer sağlayan bir mekanizmadır. Bu model, USUAL tokenlerinin içsel değerini korurken USD0++ getirilerini arttırmaktadır. Aynı zamanda, yatırımcıları artırmayı hedefler. Gelir geri dönüşümün çalışma prensipleri şu şekilde:

  • Topluluk tarafından aktivasyon: Bu mekanizma, USUAL’ların %50’sinden fazlası USUALx olarak stake edildiğinde etkinleşir. Eğer bu şart sağlanmazsa, dönüşüm 1 Şubat 2025’te otomatik olarak başlayacaktır.
  • Dağıtım mekanizması: Aktivasyondan bir gün sonra, tüm protokol gelirleri USUALx sahiplerine aylık olarak dağıtılmaya başlanacaktır. Bugünkü gelir seviyelerine göre, bu aylık yaklaşık 5 milyon dolar anlamına geliyor. Bu ödüller, USD0 şeklinde ve staking getirilerinin üzerine eklenerek katılımcılara değer sağlayacak.
  • Hak kazanma koşulları: Ödüller, yalnızca aylık dönemin (epoch) tamamı boyunca elde tutulan pozisyonlara verilecektir. Aylık dönemler her ayın başında başlayıp son gününde sona erer. Dönem boyunca yapılan eklemeler bir sonraki döneme dâhil edilmektedir. Daha sonra, çekim işlemleri ödül hakkını geçersiz kılar.
  • Sadece son kullanıcılara özel: Gelir Dönüşümü, yalnızca son kullanıcıların erişebildiği adreslerde tutulan USUALx tokenlerini kapsayacak.
  • Sınırsız APY potansiyeli TVL (Toplam Kilitli Değer) ve protokol gelirleri büyümeye devam ediyor. Bu esnada, USUALx stake edenler için tahmini yıllık getiri oranlarının (APY) sürekli artması bekleniyor.

USUAL yatırımcıları için gelir dönüşümünün önemi

Bu mekanizma, Usual’ı DeFi yeniliklerinde öncü bir konuma taşırken, token değeri, getiriler ve protokol büyümesi konularında yeni bir standart belirliyor. Bu başlangıç sürümü, daha gelişmiş bir stake ve gelir paylaşım sistemi için bir temel oluşturuyor. Ayrıca, DeFi’de yönetim ve fayda özelliklerini artıracak yenilikçi bir model üzerinde çalışılıyor. Kriptokoin.com olarak hazırladığımız, Usual Coin nedir? rehberine bu yazıdan göz atmayı unutmayın.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.